Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η πολιορκία του απόρθητου κάστρου στις απάτητες οροσειρές που πατούν στον ουρανό

Οι μέρες κυλούν αργά στο Βασίλειο της Αράχνης, αλλά σε λίγο καιρό θα έχω να ανακοινώσω νεότερα για την ολοκλήρωση της ιστορίας (ένας τόμος, από τις βορειοδυτικές, εθα περιλαμβάνει ανασκευασμένο και όλο το υλικό που ήδη έχει κυκλοφορήσει, ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα). Θυμίζω ότι έχω αποδεσμεύσει τα δικαιώματά μου από τον προηγούμενο εκδότη και κατά τη γνώμη μου αξίζει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή όποιος θέλει να διαβάσει το Βασίλειο, μιας και από τα παλιά βιβλία πλέον δεν μου αποδίδονται ούτε δικαιώματα. Πάμε σε κάτι πιο άμεσο.

Τ
ο περιοδικό αντί x λόγου είναι ένα πολύ καλό λογοτεχνικό free press που εκδίδεται στα Γιάννενα και έχει διευθυντή τον Βαγγέλη Ευθυμίου. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος σε όλα τα βιβλιοπωλεία- όσοι βρίσκεστε στην πόλη μας και το συναντήσετε πάρτε το μαζί σας για παρέα, διαβάστε το και φυλάξτε το στη βιβλιοθήκη σας. Επίσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του περιοδικού για να κατεβάσετε προηγούμενα τεύχη ή το αντίστοιχο group στο facebook.

Σημειώνω ότι όπως και σε κάθε editorial, υπάρχει κάλεσμα για νέους συνεργάτες που μπορούν να στείλουν άρθρα και έργα τους. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται και ένα φάνταζυ διήγημά μου με τον μάλλον παλαβό τίτλο "Η πολιορκία του απόρθητου κάστρου στις απάτητες οροσειρές που πατούν στον ουρανό".