Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

Φθινόπωρο

Μετά από μια μεγάλη αποχή από το blog, επιστρέφω με το πρώτο post για τη νέα περίοδο. Διακοπές έκανα πολύ σύντομες, αλλά πολύ ευχάριστες και τώρα έχω στριμώξει στις γωνιές του μυαλού μου διάφορες ιδέες για ιστορίες, πλοκές, ανατροπές και επικές μονομαχίες.
Αναμένοντας την απόφαση του εκδοτικού οίκου για την έκδοση του τρίτου τόμου, γράφω πυρετωδώς ένα άλλο βιβλίο, κάτι λίγο διαφορετικό από το Βασίλειο της Αράχνης. Θα είναι ένα παράξενο υβρίδιο Ιστορικού Μυθιστορήματος και Φάνταζυ, και η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε διάφορες εποχές του Βυζαντίου, ενώ θα υπάρχουν ακόμα και στοιχεία πολιτικής. Περισσότερα θα αναφέρω στο μέλλον τόσο για το περιεχόμενο, όσο και για το εξαιρετικά ενδιαφέρων πεδίο που δίνει αυτή η εποχή για μυθιστορήματα φαντασίας. Έτσι κι αλλιώς το βιβλίο μου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, υπολογίζω ότι μένουν λίγες εβδομάδες ακόμα διορθώσεων.
Ασχολούμαι επίσης και με τη δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού με στοιχεία από το Βασίλειο της Αράχνης, αλλά είναι κάτι μεγαλεπήβολο και είναι προσπάθεια που θα αργήσει να δώσει καρπούς.
Σε άλλα ευχάριστα νέα, κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένουμε την έκδοση ενός σημαντικόυ ελληνικού έργου φάνταζυ και αυτή τη φορά, την πρωτοβουλία πήρε ο Πατάκης. Περισσότερα μπορείτε να μαθαίνετε στο πολύ ενημερωμένο και αναλυτικό και κατατοπιστικό ιστολόγιο των Γιων της Στάχτης. Συγγραφέας ο φίλος και συνοδοιπόρος Λευτέρης Κεραμίδας, ο οποίος θεωρώ ότι θα γράψει ιστορία στο χώρο μας. Διαβάζοντας τις αναρτήσεις στο blog του θα πάρετε μία συναρπαστική γεύση για όσα θα ακολουθήσουν από την πένα του.
Αυτά για την ώρα, περισσότερα ελπίζω σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: