Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Φθινόπωρο ΙΙ

Καλημέρα! Πέρασαν μερικές εβδομάδες και επιστρέφω στο ιστολόγιο. Και μάλιστα επιστρέφω έχοντας σημαντικά νέα. Δεν θα γράψω πολλά, όμως είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι σχετικά σύντομα ο τρίτος τόμος θα φτάσει στους αναγνώστες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα καμαρώνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων, αλλά στις οθόνες των υπολογιστών. Θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική έκδοση και θα διατίθεται από το site του εκδοτικού οίκου.
Η πρότασή μου ήταν να είναι δωρέαν το download, αλλά δεν γνωρίζω αν θα υιοθετηθεί. Επίσης ίσως ζητήσω να κυκλοφορήσουν σε ηλεκτρονική έκδοση και τα δύο πρώτα βιβλία. Σκέφτηκα αρκετά και νομίζω οι παραπάνω κινήσεις θα δώσουν νέα πνοή στη σειρά. Ενδιαφέρουσες ιδέες πάνω στο ζήτημα και την εξέλιξη των ηλεκτρονικών εκδόσεων μπορείτε να διαβάσετε και στη συνέντευξη που μου παραχώρησε ο Αμερικάνος συγγραφέας Scott Sigler.
Αυτές τις μέρες προσθέτω μερικές ακόμα πινελιές στον τρίτο τόμο και παράλληλα κάνω διορθώσεις στο πρώτο βιβλίο. Επίσης ετοιμάζω έναν νέο χάρτη και ένα σχέδιο του Ανατολικού Πύργου. Όταν έχω περισσότερες λεπτομέρειες για το project θα τις μοιραστώ εδώ.

2 σχόλια:

Ευθυμία Δεσποτάκη είπε...

Πολύ καλή κίνηση, Γιάννη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Άντε, γιατί έχουμε μείνει πολύ καιρό με το "τι έγινε ρε παιδιά;" στο μυαλό.

Γιάννης Πλιώτας είπε...

Ε λοιπόν δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση. Αλλά σίγουρα είναι μία κίνηση. Χθες τελείωσα μερικές μικροαλλαγές και διορθώσεις και το στέλνω αμπαλαρισμένο Δευτέρα πρωί. Ελπίζω να γίνουμε πρωτοπόροι :)