Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ακόμα Φθινόπωρο

Παρασκευή βράδυ, ένα σύντομο update: Μόλις χθες τελείωσα μερικές μικροαλλαγές και διορθώσεις στον τρίτο τόμο. Τη Δευτέρα τον στέλνω στον εκδοτικό οίκο, μαζί με το σχέδιο μιας Καστροπολιτείας που έκανα και θα μπορούσε να βρίσκεται στην αρχή ή στη μέση του βιβλίου.
Όπως ανέφερα το "Τέχνασμα δεμένο με άλλο τέχνασμα" (αποφάσισα να κρατήσω τον αρχικό τίτλο) θα κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή και εύχομαι να μην περάσει απαρατήρητη η προσπάθειά μας. Αντίθετα να δώσει έναυσμα για νέες παρόμοιες εκδόσεις ή και συζήτηση στο θέμα της μετεξέλιξης του βιβλίου. Θα δούμε υποθέτω, ακόμα δεν γνωρίζω αν θα είναι δωρεάν το download ή όχι.
Αυτό τον καιρό έχω ρίξει όλο το βάρος σε μια προσπάθεια που κάνουμε για την έκδοση ενός καινούργιου free press για το βιβλίο. Θέλω να πάνε όλα καλά, θα στηριχτούμε σε πρωτότυπες ιδέες και μη-παραδοσιακές συνταγές. Στόχος είναι να δώσουμε βήμα σε αναγνώστες, νέους δημιουργούς, αλλά και να ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στη βιβλιοφιλική επικαιρότητα. Ίσως σύντομα να έχω νέα και για αυτό. Πάντως όπως θα έχετε δει και στις "σελίδες για άλλες σελίδες", αναζητούμε συνεργάτες στο χώρο της κριτικής. Όσοι πιστοί προσέλθετε με mail στο info@haramada.com
Κλείνει η παρένθεση για τα επαγγελματικά. Μάλλον πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα ξανά το "άλλο" μεγάλο σχέδιο, το βιβλίο για το Βυζάντιο, ένα μυθιστόρημα "ιστορικής φαντασίας". Για την ακρίβεια έχω προχωρήσει αρκετά. Η κύρια πλοκή και τα περισσότερα κομμάτια είναι στη θέση τους, θα έλεγα ότι βρίσκομαι στο 85%. Μένει να το περάσω μερικά δεκάδες χέρια διορθώσεων.

ΥΓ: Ώρα για ξεκούραση. Δυστυχώς έχω κρυολογήσει εξαιτίας του internet (κλέβω σύνδεση από τον γείτονα και πρέπει να είμαι με 6 βαθμούς κελσίου στο μπαλκόνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: